Galvenie » 2014 » Septembris » 29 » Tērpu izvēles noslēpumi.
22:38:02
Tērpu izvēles noslēpumi.

Tērpu izvēles noslēpumi.

 

Jaunu zināšanu apgūšana modes un stila jautājumos ir aktuāla gandrīz ikvienai sievietei. Arī tām, kuras neietilpst kategorijā 90-60-90. Tāpēc parunāsim par tērpu izvēles noslēpumiem un dažiem stila knifiņiem šajā kategorijā.

 Sava oriģinālā piegājiena meklējumi tērpu izvēlē reizēm notiek pat vairāku gadu garumā. Saprašana par to, kas ir tavs, nāk laika gaitā, drosmīgi mainot tērpus un meklējot savu stilu. Pirmais atmest un ignorēt visādas klišejas par to, kas tagad ir modē. Modē ir tas, kas piestāv. Cilvēkam ir jāatrod pašam savs individuālais stils. Vienkārši jānostājas pie spoguļa un jāsaprot, kas piestāv.

Noslēpums, kā izskatīties labi un eleganti, ir pavisam vienkāršs. Atceries, ka esi sieviete un daba tevi radījusi, lai tu būtu un justos skaista, lai greznotos. Protams, tas nenozīmē, ka jāģērbjas visās pasaules krāsās vienlaicīgi, bet, ja trūkst padomu, paraugies apkārt! Nevajag kautrēties pētīt modes un stila žurnālus, lai saprastu, kas varētu būt tas, kas piestāv. Nav jākopē viss, kas tajos publicēts. Varam paņemt vienu detaļu - žabo, puķi, zeķi ar mežģīnēm, kādu sprādzi-jebko, kas padara interesantu. Protams, jābūt arī talantam, lai to visu sakombinētu un koptēls gala rezultātā izskatītos labi.Svarīgi ir nebaidīties no oriģinālā un tieši tev raksturīgā, bet jāatceras, ka neordinārāki tērpi prasa māku tos iznest.
 
Ja esi liela auguma, neslēp sevi, stīvējoties aiz kaut kādiem mazmazītiņiem džemperīšiem. Valkā sava izmēra apģērbu! Nevalkā mazas rotas, kas iegrimst ādā! Velc lielas un spilgtas! Tās ir pavisam vienkāršas lietas, bet reizēm pat liekas neticami, cik tās nepieciešamas un efektīvas.

Tāpat svarīga ir prasme apģērbu piemērot konkrētā valkātāja ikdienas situācijām. Izvēloties tērpus, labāk iegādāties vienu kārtīgu un dārgāku lietu nekā desmit lētākas. Ja vēlies izskatīties labi, šai vēlmē būs jāiegulda zināms kapitāls. Tas nenozīmē, ka katru reizi iepirkties, jāsapērkas nenormāli dārgas lietas, bet vienu reizi sezonā būtu ieteicams iegādāties ko patiesi elegantu. Protams, jāpadomā kā iegādāto lietu vēlāk kombinēt ar esošajām. Labāk nopirkt vienu kārtīgu džemperi nekā desmit lētākus, kas nobumbulēsies jau pēc trešās vilkšanas reizes. Šāda pieeja atmaksājas.
Kategorija: Padomi | Skatījumu skaits: 7909 | | Atslēgvārdi: tērpu izvēle, elegants apģērbs, kā izvēlēties apģērbu, sieviešu apģērbi, liela izmēra apģērbi | Novērtējums: 3.8/23
Komentāru kopskaits: 0
avatar
Noderīgi
Kontakti
Mob.tel. (09:00-20:00) Tel.: 2 861 91 32

Tel.: 2 861 91 32

E-pasts: siajandase@inbox.lv

Esam šeit
Atrodamies: VALMIERĀ
Jandase.LV
Noskanē!
Kods Tavam viedtālrunim

Vieta kartē
Esam arī te